Grain free

OWNAT GF JUST STERILIZED FISH (CAT)

(1)
Especialment formulat per satisfer les necessitats nutricionals dels gats adults esterilitzats i mantenir el seu pes ideal. Conté un 12% de peix fresc, aportant proteïnes d'alta qualitat, un sabor irresistible i un alt contingut en omega 3 que ajuda a mantenir la pell sana i el pèl sedós i brillant.
Format
1 kg
3 kg
8 kg
8,62
Ingredients principals
Peix Peix
Poma i nabius Poma i nabius
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols Pèsols
Peix Peix
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Pollastre deshidratat (32%), peix 27% (peix fresc* mín. 12% abans de l’extrusió, salmó hidrolitzat 10%, salmó deshidratat 5%), pèsols sencers* (10%), patata deshidratada* (9%), arrels de mandioca* (6%), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), llevat de cervesa* (2%), proteïna hidrolitzada de pollastre, polpa de remolatxa, poma* (1%), oli de peix (preservat amb antioxidants naturals), sal gemma*, alfals deshidratat*, fructo i manano oligosacàrids, algues marines deshidratades* (500 mg/kg), glucosamina (500 mg/kg), yucca schidigera, sulfat de condroïtina (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), farigola* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/kg), equinàcia* (80 mg/kg), te verd* (80 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 41%, contingut de greix: 14%, fibres brutes: 2,5%, matèria inorgànica: 8,5%, humitat: 8%, omega 6: 2%, omega 3: 0,6%, calci: 1,6%, fòsfor: 1,1%.
Vitamina A 25.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 425 UI, vitamina C 100 mg, taurina 2.000 mg, L-carnitina 200 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 5 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 52 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 10 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (selenit sòdic) 0,3 mg, kcal/kg 3.800. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Joan
Buscaba un producto sin cereales y con una fuente de proteína diferente al pollo, probé hace unos meses esta variedad y todo un éxito.
28/7/23 7:08
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES
Una alta proporció d'ingredients d'origen animal, així com de carns fresques, aporten un elevat nivell de proteïnes d'alt valor biològic amb tots els aminoàcids essencials, imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament del seu organisme.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS
Els alts continguts en ingredients d'origen animal permeten elaborar les nostres receptes amb baixos nivells de carbohidrats. Usem fonts de carbohidrats alternatives als cereals, com ara els llegums i els tubercles.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
El sistema digestiu dels gossos i gats no està preparat per assimilar els cereals crus i, tot i que sí poden digerir els cereals cuits, poden ser font d'intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Per això, hem prescindit totalment dels cereals en les nostres formulacions sense cereals.
12% PEIX FRESC 12% PEIX FRESC
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CONTROL DE PES CONTROL DE PES
Amb un nivell baix de matèries grasses per reduir-hi les calories. Nutricionalment, aquesta condició es compensa alhora amb una proporció elevada de proteïnes, capaces d'assegurar el correcte manteniment de la massa muscular.
CURA DE LA PELL I EL PÈL CURA DE LA PELL I EL PÈL
Conté una combinació equilibrada d'àcids grassos omega-3 i omega-6, juntament amb un complex de vitamines A, E, biotina i minerals (zinc, seleni), que afavoreixen una pell sana i un pèl brillant i sedós.
EDAT ADULTA EDAT ADULTA
Dissenyat per satisfer totes les necessitats nutricionals d'un gat adult amb un nivell d'activitat normal, independentment de la seva raça i mida.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gat.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Grain free
OWNAT GF PRIME STERILIZED (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME STERILIZED FISH (CAT)
author
OWNAT AUTHOR GF STERILIZED FRESH CHICKEN (CAT)
Wetline
OWNAT WETLINE STERILIZED Chicken & Turkey (CAT) 85g
Oli de salmó
OWNAT SALMON OIL
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…