Ownat Classic

El que fa que la gamma Classic sigui una opció diferent i única al sector prèmium és l’ús d’autèntica carn fresca i ingredients naturals a les seves receptes. Fins ara, això només estava reservat a gammes de preus superiors, però Ownat ha volgut fer-ho més accessible, perquè sempre puguis donar la millor alimentació al teu animal de companyia.

Els nostres ingredients naturals

CARN FRESCA
CARN FRESCA
PROTEÏNES D'ALT VALOR BIOLÒGIC

ARRÒS INTEGRAL
ARRÒS INTEGRAL
ALTA DIGESTIBILITAT

FRUITA FRESCA
FRUITA FRESCA
ANTIOXIDANT

CEREALS INTEGRALS
CEREALS INTEGRALS
FIBRES NATURALS MILLOREN ELS MOVIMENTS INTESTINALS

PLANTES AROMÀTIQUES
PLANTES AROMÀTIQUES
BENESTAR DIGESTIU

LLEGUMS
LLEGUMS
PROTEÏNES VEGETALS I VITAMINES

LLAVORS DE LLI
LLAVORS DE LLI
CURA DEL PÈL I LA PELL. OMEGA-3 I OMEGA-6

LLEVAT DE CERVESA
LLEVAT DE CERVESA
PROTECCIÓ DEL SISTEMA IMMUNITARI

SENSE CONSERVANTS, COLORANTS NI ADDITIUS ARTIFICIALS

CONSERVANTS: Els conservants s’utilitzen per allargar la vida útil del producte, facilitant així la seva distribució i ús. Per tant, tenen un paper tècnic, però no aporten beneficis nutricionals. A Ownat hem substituït els conservants artificials per alternatives naturals, extretes d’olis i plantes vegetals.

COLORANTS: Tenen un paper purament estètic, sense valor nutritiu. És per això que els hem eliminat completament de les formulacions d’Ownat.

ADDITIUS ARTIFICIALS: Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional ni funcional al producte.

UNA PROPOSTA ÚNICA AL SEGMENT PREMIUM, PER ABORDAR ELS PROBLEMES D' AL·LÈRGIES

Desafortunadament, cada vegada són més comuns els problemes d'al·lèrgies en els nostres gossos.
Els nutrients que provoquen les al·lèrgies alimentàries són de naturalesa proteica, sent els més habituals en el cas dels gossos aquells d'origen animal, com les proteïnes de pollastre i vedella.
Per tal de solucionar la problemàtica, és necessari identificar la proteïna que la produeix i per això és convenient l'ús d'aliments MONOPROTEICS, és a dir, que continguin una única font de proteïna animal, per poder d’aquesta manera identificar la que pot estar provocant la problemàtica.
Ownat Classic Monoproteic és una nova proposta d'alimentació natural, única al segment Premium, en la qual cada varietat està elaborada amb una sola font de proteïna animal: xai, salmó o porc ibèric.
Aquesta nova oferta, ofereix avantatges fins ara reservats únicament a gammes superiors de preus més elevats i que Ownat vol fer més accessible, perquè així puguis donar sempre la millor alimentació a la teva mascota.Gamma per a gats