Gammes

OWNATClassic

El que fa que la gamma Classic sigui una opció diferent i única al sector prèmium és l’ús d’autèntica carn fresca i ingredients naturals a les seves receptes. Fins ara, això només estava reservat a gammes de preus superiors, però Ownat ha volgut fer-ho més accessible, perquè sempre puguis donar la millor alimentació al teu animal de companyia.

OWNATCare

Elaborades amb ingredients naturals i amb carns fresques, les seves formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme de gossos i gats. Per això, Ownat Care és molt adequat com a alimentació quotidiana per al teu company.

 

OWNATUltra

Amb els millors ingredients naturals, una alta proporció de carns fresques i un contingut limitat de cereals, sempre integrals, preparem les nostres receptes cuinant-les molt lentament a baixa temperatura per aconseguir la màxima qualitat nutricional i una digestibilitat excepcional.

OWNATAuthor

Ownat Author és la proposta més avançada en alimentació seca elaborada NOMÉS amb carn fresca (60%), SENSE farines càrnies (carns deshidratades) de cap tipus i amb més del 90% d'Ingredients Naturals. Tot això és únicament possible gràcies a l'experiència acumulada aquests 40 anys i a disposar de la tecnologia més avantguardista fins al dia d'avui.

OWNATWetline

Ownat Wetline és una nova proposta d’alimentació humida elaborada amb un 100 % d’ingredients naturals. Només fem servir ingredients naturals frescos i amb tot el seu valor nutritiu intacte, amb alts percentatges de carn i peix fresc, complementats amb verdures i amb plantes aromàtiques que proporcionen diferents beneficis per a la salut dels teus animals de companyia. A més, està elaborada de manera molt respectuosa. El resultat és un producte d’una qualitat excepcional i un sabor increïble perquè el gaudeixin els paladars més exigents.

OWNATGrain Free

Ownat Grain Free us ofereix tot un món d’opcions en alimentació sense cereals. Diverses gammes de productes i diferents percentatges de carn fresca disponibles en diversos preus. Un gran nombre de varietats per a gossos i gats en funció de la seva raça, edat o condició física, així com opcions centrades en necessitats específiques, com ara intoleràncies i al·lèrgies o animals esterilitzats.

Ownat Grain Free és una alternativa nutricional que reprodueix el més exactament possible la dieta que seguirien espontàniament un gos o un gat vivint en llibertat a la natura i per a la qual està preparat el seu organisme.