Ownat grain free

NINGÚ OFEREIX MÉS EN GRAIN FREE
Ownat Grain Free us ofereix tot un món d’opcions en alimentació sense cereals. Diverses gammes de productes i diferents percentatges de carn fresca disponibles en diversos preus. Un gran nombre de varietats per a gossos i gats en funció de la seva raça, edat o condició física, així com opcions centrades en necessitats específiques, com ara intoleràncies i al·lèrgies o animals esterilitzats

Ownat Grain Free és una alternativa nutricional que reprodueix el més exactament possible la dieta que seguirien espontàniament un gos o un gat vivint en llibertat a la natura i per a la qual està preparat el seu organisme.

El sistema digestiu de gossos i gats no és capaç d’assimilar els cereals crus i, tot i que poden digerir els cereals cuits, aquests poden ser també una font d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Per això, hem eliminat totalment els cereals de les nostres formulacions Grain Free.

Amb una elevada proporció d’ingredients d’origen animal com la carn fresca, proporcionen un alt nivell de proteïnes d’alt valor biològic que proporcionen tots els aminoàcids essencials, necessaris per al correcte desenvolupament i funcionament del cos.

Els alts nivells d’ingredients d’origen animal ens permeten crear receptes amb nivells baixos d’hidrats de carboni. Utilitzem fonts alternatives d’hidrats de carboni als cereals, com ara llegums i tubercles.

Els nostres ingredients naturals
CARN FRESCA
CARN FRESCA
PROTEÏNES D'ALT VALOR BIOLÒGIC

LLEGUMS
LLEGUMS
PROTEÏNES VEGETALS I VITAMINES

FRUITA FRESCA
FRUITA FRESCA
ANTIOXIDANT
OUS
OUS
PROTEÏNES D'ALT VALOR BIOLÒGIC

PATATA I MANDIOCA
PATATA I MANDIOCA
HIDRATS DE CARBONI D’ALTA DIGESTIBILITAT

PLANTES  AROMÀTIQUES
PLANTES AROMÀTIQUES
BENESTAR DIGESTIU

LLAVORS DE LLI
LLAVORS DE LLI
CURA DEL PÈL I LA PELL
OMEGA-3 I OMEGA-6

LLEVAT DE CERVESA
LLEVAT DE CERVESA
PROTECCIÓ DEL SISTEMA IMMUNITARI

ALGUES MARINES
ALGUES MARINES
MINERALS ORGÀNICS NATURALS
Les nostres gammes

OWNAT

JUST GRAIN FREE
La porta d’entrada al concepte Grain Free
Ownat Just Grain Free capta l’essència de la dieta Grain Free (lliure de cereals, rica en proteïnes i baixa en hidrats de carboni) amb tots els seus avantatges. Alhora, a Ownat som especialment curosos per aconseguir un equilibri òptim entre qualitat i preu.

OWNAT

GRAIN FREE PRIME
  • Amb un 50 % de carn fresca.
  • Alt contingut d’ingredients d’origen animal que proporcionen l’elevat contingut de proteïnes que l’animal necessita.
  • Baix en hidrats de carboni.