author

OWNAT AUTHOR GF STERILIZED FRESH CHICKEN (CAT)

(3)
Els gats esterilitzats tenen uns requisits nutricionals específics. Hem elaborat la nostra recepta amb un 60 % de pollastre fresc per aportar les proteïnes de la major qualitat i digestibilitat i amb un contingut moderat de calories per evitar l'increment de pes. Està complementat amb gingebre, que posseeix propietats digestives i carminatives, així com amb llavors de xia, que són font natural d' àcids grassos omega 3 i fibra.
Format
1,5 Kg
3 Kg
12,84
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols Pèsols
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Font natural d'antioxidants i fibra soluble
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Jengibre Jengibre
Llavors de xia Llavors de xia
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Jengibre Jengibre
Posseeix propietats digestives i carminatives
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Llavors de xia Llavors de xia
Font natural d' àcids grassos omega 3 i fibra.
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Pollastre fresc* (60 % mín. abans de l'extrusió), patata deshidratada* (18 %), arrels de mandioca* (6 %), pèsols sencers* (5 %), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), llevat de cervesa* (2 %), verdures fresques abans de l'extrusió (pastanaga* 0,5 %, bròquil* 0,5 %), polpa de remolatxa, arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades*, glucosamina (500 mg/kg), yucca shidigera, gingebre* (150 mg/kg), llavors de xia* (150 mg/kg), condroïtina sulfat (100 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 30 %, contingut de greix: 14 %, fibra bruta: 2,5 %, matèria inorgànica: 8,5 %, humitat: 8 %, omega 6: 2,2 %, omega 3: 0,4 %, calci: 1,5 %, fòsfor: 1,1 %.
Vitamina A 28.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 350 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 150 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro (II) d’aminoàcids, hidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,1 mg, kcal/kg 3.770. Amb antioxidants naturals.
Vitamina A 28.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 350 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 150 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro (II) d’aminoàcids, hidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,1 mg. Amb antioxidants naturals.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
ROSA
Decidí cambiar por la alta calidad del producto pero con miedo a que no le gustara porque es muy sibarita pero le ha encantado des de el primer día!
25/7/23 8:29
(5)
jordi
La composición me parece muy buena y Coco se lo come super bien!
28/7/23 7:02
(5)
Yamina
Bonjour, la quantité de phosphore est élevée non pour une gamme exclusive, bcp de carcasse d'animaux dans la composition donc...
11/9/23 8:04
Ownat Team 15/9/23 13:28
Nous suivons les recommandations nutritionnelles de la FEDIAF et celle-ci n'établit pas de limites maximales en calcium ou en phosphore, mais limite le rapport Ca/P à un maximum de 2/1 chez le chat adulte ; dans le cas de OWNAT AUTHOR STERILIZED, le rapport n'atteint pas 1,4/1, nous considérons donc que la teneur en minéraux de l'aliment est équilibrée.
BENEFICIS
BENEFICIS
+ NATURAL + SALUDABLE + NATURAL + SALUDABLE
Minim 90% d' ingredients naturals. Estem ubicats en una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders. Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals, cereals) i de matèries primeres de proximitat, fresques i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA
La tecnologia més avançada
NOMÉS CARN FRESCA NOMÉS CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
SENSE FARINES CÀRNIQUES SENSE FARINES CÀRNIQUES
No fem servir cap tipus de carns prèviament processades (farines ) substituint-les completament per carns fresques per assegurar tota la seva frescor natural i tot el valor nutritiu original.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
El sistema digestiu dels gossos i gats no està preparat per assimilar els cereals crus i, tot i que sí poden digerir els cereals cuits, poden ser font d'intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Per això, hem prescindit totalment dels cereals en les nostres formulacions sense cereals.
60% CARN FRESCA 60% CARN FRESCA
Només fem servir carns i/o peixos frescos i en grans quantitats (60%) el que permet aconseguir que entre el 70% i el 85% del total de la proteïna sigui d'origen animal. 
EDAT ADULTA EDAT ADULTA
Dissenyat per satisfer totes les necessitats nutricionals d'un gos adult amb un nivell d'activitat normal, independentment de la seva raça i mida.
També et pot interessar
Ultra
OWNAT ULTRA STERILIZED (CAT)
Grain free
OWNAT GF JUST STERILIZED (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME STERILIZED FISH (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME STERILIZED (CAT)
Wetline
OWNAT WETLINE STERILIZED Chicken & Salmon (CAT) 85g
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…