Wetline

OWNAT WETLINE STERILIZED Chicken & Salmon (CAT) 85g

Els gats esterilitzats tenen menys necessitats energètiques i són més propensos al sobrepès. El nostre aliment ajuda a mantenir el pes ideal, al incorporar una aportació reduïda de matèries grasses.
Format
0.085 kg
1,77
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Salmó Salmó
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Salmó Salmó
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Altres ingredients
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Pollastre (50%), caldo (31,9%), salmó (15%), xicoira (2%), minerals, llevat de cervesa (0,1%).
Proteïna: 10,3%, contingut de greix: 4%, fibres brutes: 0,4%, matèria inorgànica: 2,8%, humitat: 79%, omega 6: 0,7%, omega 3: 0,3%.
Vitamina E 20 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 200 mg, zinc (sulfat de zinc, monohidratat) 25 mg, manganès (sulfat manganós, monohidratat) 1,4 mg, coure (sulfat de coure (II), pentahidratat) 1 mg, iode (iodat de calci anhidre) 0,75 mg, kcal/kg 890.
Una vegada obert, mantenir refrigerat com a màxim 24 hores. Servir a temperatura ambient. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (24 mesos), número de lot i número de registre (DE03452000213) al dors de l’envàs. Fabricat a la UE.
Sigues el primer a donar la teva opinió
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
No emprem potenciadors del sabor sintètics, colorants, conservants ni additius químics.
100% INGREDIENTS NATURALS 100% INGREDIENTS NATURALS
Només utilitzem ingredients naturals, frescos, de proximitat i amb tot el seu valor nutritiu intacte, enriquits amb les vitamines i minerals que els animals de companyia necessiten.
ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS
Emprem músculs que aporten proteïnes essencials de la millor qualitat i vísceres amb un alt contingut en vitamines, minerals i un sabor molt apetible.
NOMÉS CARNS DE VERITAT NOMÉS CARNS DE VERITAT
Totes les carns emprades són carns de veritat, no carns reconstituïdes. Tampoc no utilitzem farines càrnies ni ossos. El resultat és un producte d'una qualitat excepcional.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
Molt digestives, les nostres receptes sense cereals s'adapten millor a la naturalesa del sistema digestiu de l'animal i són imprescindibles per als nostres companys amb alguna al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten.
CONTROL DE PES CONTROL DE PES
Amb un nivell baix de matèries grasses per reduir-hi les calories. Nutricionalment, aquesta condició es compensa alhora amb una proporció elevada de proteïnes, capaces d'assegurar el correcte manteniment de la massa muscular.
També et pot interessar
Grain free
OWNAT GF PRIME ADULT CHICKEN&TURKEY (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME HAIR&SKIN (CAT)
Grain free
OWNAT GF JUST ADULT CHICKEN (CAT)
Wetline
OWNAT WETLINE STERILIZED Chicken & Turkey (CAT) 85g
Wetline
OWNAT WETLINE STERILIZED Turkey & Tuna (CAT) 85 g
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…