Classic

OWNAT CLASSIC HAIRBALL (CAT)

(1)
La formulació inclou extracte de malta i fibres vegetals que redueixen la pèrdua de pèl i ajuden al gat a expulsar els pèls ingerits, evitant així la formació de boles de pèl que poden resultar perilloses.
Format
1.5 kg
4 kg
5,90
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Poma Poma
Arròs integral Arròs integral
Civada integral Civada integral
Pèsols Pèsols
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Civada integral Civada integral
Font de fibra soluble, beneficiosa per al bon funcionament del sistema digestiu
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Carns 37% (carns deshidratades 27%, pollastre fresc* 10% abans de l’extrusió), blat integral* (19%), grassa avícola, panís integral* (8%), pèsols sencers* (7%), ordi integral* (5%), arròs integral* (5%), proteïna de panís, llevat de cervesa* (1,5%), polpa de remolatxa, proteïna hidrolitzada de pollastre, peix deshidratat, poma* (1%), oli de salmó, extracte de malta, fructo i manano oligosacàrids, plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, flor de camamilla*, anís verd*), yucca schidigera. *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 30%, contingut de greix: 14%, fibres brutes: 2,5%, matèria inorgànica: 8%, humitat: 8%, calci: 1,4%, fòsfor: 1%.
Vitamina A 15.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 100 UI, vitamina C 100 mg, taurina 1.000 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 30 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 7 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 30 mg, iode (iodur de potassi) 2 mg, seleni (selenit sòdic) 0,1 mg, kcal/kg 3.785. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
javi2001
Utilizamos Classic Hairball junto a Ownat GF Just Sterilized, para que nuestra gatita no engorde. El Ownat Classic Hairball, realmente funciona.
1/11/22 20:42
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
10% CARN FRESCA 10% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
HAIRBALL CARE HAIRBALL CARE
La seva formulació incorpora extracte de malta i fibres vegetals que limiten la pèrdua de pèl i afavoreixen l'evacuació del pèl ingerit, de manera que es prevé la formació de les perjudicials “boles de pèl”.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gat.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Wetline
OWNAT WETLINE Veal & Turkey (CAT) 85g
Grain free
OWNAT GF PRIME HAIR&SKIN (CAT)
Care
OWNAT CARE HYPOALLERGENIC (CAT)
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…