Wetline

OWNAT WETLINE Salmon & Herring (CAT) 85g

Aliment humit per a gats de totes les edats i mides. 100% natural amb una qualitat i apetència excepccionals gràcies a que només conté carns de veritat: senses carns reconstituïdes, sense farines i sense ossos. En no contenir cap tipus de cereal, són molt digestives i imprescindibles per a mascotes amb al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten. Ideal per a combinar-lo amb el menjar sec.
Ingredients principals
Areng Areng
Salmó Salmó
Areng Areng
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Salmó Salmó
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Salmó (45%), caldo (28,7%), arengada (25%), minerals, oli de salmó, algues marines (0,1%).
Proteïna: 10,1%, contingut de greix: 7%, fibres brutes: 0,3%, matèria inorgànica: 2,7%, humitat: 75%, omega 6: 0,9%, omega 3: 1%.
Vitamina A 3.000 UI, vitamina E 20 UI, taurina 1.500 mg, zinc (sulfat de zinc, monohidratat) 25 mg, manganès (sulfat manganós, monohidratat) 1,4 mg, coure (sulfat de coure (II), pentahidratat) 2 mg, iode (iodat de calci anhidre) 0,75 mg.
Una vegada obert, mantenir refrigerat com a màxim 24 hores. Servir a temperatura ambient. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (24 mesos), número de lot i número de registre (DE03452000213) al dors de l’envàs. Fabricat a la UE.
Sigues el primer a escriure un comentari.
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
No emprem potenciadors del sabor sintètics, colorants, conservants ni additius químics.
100% INGREDIENTS NATURALS 100% INGREDIENTS NATURALS
Només utilitzem ingredients naturals, frescos, de proximitat i amb tot el seu valor nutritiu intacte, enriquits amb les vitamines i minerals que els animals de companyia necessiten.
ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS
Emprem músculs que aporten proteïnes essencials de la millor qualitat i vísceres amb un alt contingut en vitamines, minerals i un sabor molt apetible.
NOMÉS CARNS DE VERITAT NOMÉS CARNS DE VERITAT
Totes les carns emprades són carns de veritat, no carns reconstituïdes. Tampoc no utilitzem farines càrnies ni ossos. El resultat és un producte d'una qualitat excepcional.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
Molt digestives, les nostres receptes sense cereals s'adapten millor a la naturalesa del sistema digestiu de l'animal i són imprescindibles per als nostres companys amb alguna al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten.
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
29/10/2022
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,… 
DIFERÈNCIES NUTRICIONALS PER EDAT
29/10/2022
DIFERÈNCIES NUTRICIONALS PER EDAT
Els gossos i els gats, com qualsevol altre ésser viu, tenen unes necessitats nutricionals determinades per mantenir-se en condicions òptimes… 
PER QUÈ LIGHT O STERILIZED?
29/10/2022
PER QUÈ LIGHT O STERILIZED?
Les dietes Light i Sterilized tenen un mateix objectiu, evitar el sobrepès, però ho fan des de dos enfocaments diferents.