Classic

OWNAT CLASSIC LIGHT (CAT)

(1)
Formulat especialment per a gats amb sobrepès. Per això conté baixos nivells de greixos que redueixen la ingesta de calories. Des del punt de vista nutricional, aquest aspecte es compensa amb alts nivells de proteïnes per garantir el correcte manteniment de la massa muscular del gat.
Format
1.5 kg
4 kg
5,81
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Poma Poma
Arròs integral Arròs integral
Civada integral Civada integral
Pèsols Pèsols
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Civada integral Civada integral
Font de fibra soluble, beneficiosa per al bon funcionament del sistema digestiu
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Carns 32% (carns deshidratades 22%, pollastre fresc* 10% abans de l’extrusió), blat integral* (19%), panís integral* (9%), pèsols sencers* (8%), ordi integral* (7%), grassa avícola, arròs integral* (5%), proteïna de panís, segó de blat* (4%), proteïna hidrolitzada de pollastre, polpa de remolatxa, peix deshidratat, poma* (1%), oli de salmó, llevat de cervesa* (0,5%), fructo i manano oligosacàrids, plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, flor de camamilla*, anís verd*), yucca schidigera. *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 27%, contingut de greix: 9%, fibres brutes: 3,5%, matèria inorgànica: 7%, humitat: 8%, calci: 1,3%, fòsfor: 1%.
Vitamina A 15.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 100 UI, vitamina C 100 mg, taurina 1.000 mg, L-carnitina 200 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 30 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 7 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 30 mg, iode (iodur de potassi) 2 mg, seleni (selenit sòdic) 0,1 mg, kcal/kg 3.480. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Pamu
Empecé con Ownat sterilized pero por motivos de que siempre se agota stock, lo reemplace por este pienso. ¡Lo amaron! llena las necesidades de mis gatos bastante bien y rinde bastante, los tiene con un pelaje hermoso ♥️ definitivamente la mejor marca
22/4/23 6:53
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
10% CARN FRESCA 10% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CONTROL DE PES CONTROL DE PES
Amb un nivell baix de matèries grasses per reduir-hi les calories. Nutricionalment, aquesta condició es compensa alhora amb una proporció elevada de proteïnes, capaces d'assegurar el correcte manteniment de la massa muscular.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gat.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Classic
OWNAT CLASSIC STERILIZED (CAT)
Ultra
OWNAT ULTRA STERILIZED (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME STERILIZED (CAT)
Grain free
OWNAT GF JUST STERILIZED (CAT)
Wetline
OWNAT WETLINE STERILIZED Chicken & Salmon (CAT) 85g
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…