Care

OWNAT CARE URINARY (CAT)

És un aliment indicat per a gats de qualsevol raça en fase adulta sensibles a les afectacions del tracte urinari. La seva formulació incorpora plantes aromàtiques (dent de lleó) que afavoreixen la diüresis i, juntament amb els nabius i un contingut controlat de minerals, contribueixen a mantenir en òptim estat les vies urinàries del gat.
Format
1,5 Kg
3 Kg
14,17
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Poma i nabius Poma i nabius
Arròs integral Arròs integral
Pèsols Pèsols
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Dent de lleó Dent de lleó
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Dent de lleó Dent de lleó
Promou l'augment de la micció
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Pollastre fresc* (30 % mín. abans de l'extrusió), arròs integral* (14 %), porc deshidratat, salmó deshidratat (10 %), arrels de mandioca*, pèsols sencers* (6 %), hidrolitzat de salmó (6 %), patata deshidratada*, grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), polpa de remolatxa, proteïna hidrolitzada de pollastre, oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals) (1 %), llevat de cervesa*, poma* (1 %), sal gemma*, fructo i manano oligosacàrids, algues marines deshidratades* (Ascophyllum nodosum) (500 mg/kg), yucca shidigera, nabius* (200 mg/kg), dent de lleó* (100 mg/kg), flor de camamilla* (100 mg/kg), equinàcia* (100 mg/kg), te verd* (100 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 33 %, contingut de greix: 14 %, fibra bruta: 3,5 %, matèria inorgànica: 7 %, humitat: 8 %, omega 6: 1,6 %, omega 3: 0,7 %, calci: 0,8 %, fòsfor: 0,7 %, sodi: 0,7 %, magnesi: 0,09 %.
Additius nutricionals: Vitamina A 30.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 700 UI, taurina 2.000 mg, L-carnitina 300 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro de lisina i àcid glutàmic) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,2 mg. Additius zootècnics: Clorur d'amoni 5 g. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Sigues el primer a donar la teva opinió
BENEFICIS
BENEFICIS
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALIMENTACIÓ DIÀRIA ALIMENTACIÓ DIÀRIA
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme de gossos i gats.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
PER A NECESSITATS ESPECIALS PER A NECESSITATS ESPECIALS
Cada formulació està reforçada amb ingredients funcionals seleccionats que aporten efectes beneficiosos destinats a satisfer les necessitats específiques relatives a la seva salut. Ownat Care no és una dieta de prescripció veterinària. En el cas de patologies, cal seguir el consell del veterinari.
AFAVOREIX LA DIÜRESI AFAVOREIX LA DIÜRESI
Les plantes aromàtiques, com ara la dent de lleó, promouen l'augment de la micció del gat.
BALANÇ MINERAL BALANÇ MINERAL
Balanç mineral que ajuda a controlar el pH de l’orina.
EXTRA OMEGA 3 EXTRA OMEGA 3
Enriquit amb oli de salmó, font natural d'àcids grassos omega-3 que ajuden a la resposta inflamatòria.
REFORÇA EL SISTEMA IMMUNITARI URINARY REFORÇA EL SISTEMA IMMUNITARI URINARY
L'aportació de nabius, fruits rics en antioxidants, ajuda a reforçar el sistema immunitari del gat.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gat.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…