Wetline

OWNAT WETLINE KITTEN Salmon & Turkey (CAT) 85g

(1)
Aliment humit per a gatets de 1 a 12 mesos. 100% natural amb una qualitat i apetència excepcionals gràcies al fet que només conté carns de veritat: sense carns reconstituïdes, sense farines ni ossos. En no contenir cap tipus de cereal, són molt digestives i imprescindibles pera a mascotes amb al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten. Ideal per a combinar-lo amb el menjar sec.
Format
0.085 kg
1,75
Ingredients principals
Gall d'indi Gall d'indi
Salmó Salmó
Gall d'indi Gall d'indi
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Salmó Salmó
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Salmó (35%), gall d’indi (35%), caldo (28,7%), minerals, oli de salmó, camamilla (0,1%).
Proteïna: 10,6%, contingut de greix: 6,5%, fibres brutes: 0,3%, matèria inorgànica: 2,6%, humitat: 78%, omega 6: 1,2%, omega 3: 0,7%.
Vitamina E 20 UI, taurina 1.500 mg, zinc (sulfat de zinc, monohidratat) 25 mg, manganès (sulfat manganós, monohidratat) 1,4 mg, coure (sulfat de coure (II), pentahidratat) 2 mg, iode (iodat de calci anhidre) 0,75 mg, kcal/kg 1.055.
Una vegada obert, mantenir refrigerat com a màxim 24 hores. Servir a temperatura ambient. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (24 mesos), número de lot i número de registre (DE03452000213) al dors de l’envàs. Fabricat a la UE.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Eva
Muy buena calidad, a nuestro gatito le encanta,y le sienta de bien.
27/1/23 21:49
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
No emprem potenciadors del sabor sintètics, colorants, conservants ni additius químics.
100% INGREDIENTS NATURALS 100% INGREDIENTS NATURALS
Només utilitzem ingredients naturals, frescos, de proximitat i amb tot el seu valor nutritiu intacte, enriquits amb les vitamines i minerals que els animals de companyia necessiten.
ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS
Emprem músculs que aporten proteïnes essencials de la millor qualitat i vísceres amb un alt contingut en vitamines, minerals i un sabor molt apetible.
NOMÉS CARNS DE VERITAT NOMÉS CARNS DE VERITAT
Totes les carns emprades són carns de veritat, no carns reconstituïdes. Tampoc no utilitzem farines càrnies ni ossos. El resultat és un producte d'una qualitat excepcional.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
Molt digestives, les nostres receptes sense cereals s'adapten millor a la naturalesa del sistema digestiu de l'animal i són imprescindibles per als nostres companys amb alguna al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten.
IDEAL PER AL CREIXEMENT IDEAL PER AL CREIXEMENT
Amb una aportació elevada d'energia, és molt ric en proteïnes i està enriquit amb calci i vitamina E per afavorir el desenvolupament de la musculatura, l'estructura òssia i el sistema immunitari.
També et pot interessar
Oli de salmó
OWNAT SALMON OIL
Classic
OWNAT CLASSIC KITTEN (CAT)
Grain free
OWNAT GF PRIME KITTEN (CAT)
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
28/03/2023
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,…