Classic

OWNAT CLASSIC FISH (DOG)

Elaborat amb peix fresc, conté quantitats addicionals d’àcids grassos omega-3 i omega-6 que ajuden a mantenir una pell sana i un pèl sedós i brillant. Per a gossos adults de qualsevol raça i mida.
Format
4 kg
12 Kg
20 kg
11,73
Ingredients principals
Peix Peix
Poma Poma
Arròs integral Arròs integral
Civada integral Civada integral
Pèsols Pèsols
Peix Peix
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Civada integral Civada integral
Font de fibra soluble, beneficiosa per al bon funcionament del sistema digestiu
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Llavors de lli Llavors de lli
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Llavors de lli Llavors de lli
Font d'àcids grassos omega-3 (sobretot àcid α-linolènic)
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Carns deshidratades (18%), peix 15% (peix fresc* 10% abans de l’extrusió, peix deshidratat 5%), blat integral* (12%), ordi integral* (12%), grassa avícola, segó de blat* (9%), panís integral* (9%), arròs integral* (6%), pèsols sencers* (3%), poma* (1%), oli de salmó, llavor de lli* (1%), polpa de remolatxa, fructo i manano oligosacàrids, llevat de cervesa* (0,5%), plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, equinàcia*, farigola*), yucca schidigera. *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 25%, contingut de greix: 12%, fibres brutes: 3%, matèria inorgànica: 7,5%, humitat: 8%, calci: 1,5%, fòsfor: 1%.
Vitamina A 18.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 90 UI, vitamina C 100 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 4 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 38 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 30 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 7,5 mg, iode (iodur de potassi) 3 mg, seleni (selenit sòdic) 0,2 mg, kcal/kg 3.650. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Sigues el primer a donar la teva opinió
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
10% PEIX FRESC 10% PEIX FRESC
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CURA DE LA PELL I EL PÈL CURA DE LA PELL I EL PÈL
Una formulació amb ingredients seleccionats per la seva baixa capacitat de produir al·lèrgies; és una varietat indicada per a animals sensibles als problemes digestius i de pell.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Wetline
OWNAT WETLINE Beef and Salmon (DOG) 395g
Grain free
OWNAT GF HYPO SALMON (DOG)
Grain free
OWNAT GF JUST SALMON&SEAFOOD (DOG)
Grain free
OWNAT GF JUST TROUT (DOG)