Grain free

OWNAT GF HYPO SALMON (DOG)

(2)
Aliment d’alta gamma especialment elaborat amb salmó com a única font de proteïna animal i sense cereals. Constitueix una excel·lent alternativa per resoldre problemes d’al·lèrgies i intoleràncies. El salmó també inclou nivells òptims d’àcids grassos essencials que són molt importants per mantenir una pell sana i un pèl sedós i brillant.
Format
12 kg
3 kg
26,18
Ingredients principals
Salmó Salmó
Poma i nabius Poma i nabius
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Salmó Salmó
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Salmó fresc* (mín. 30% abans de l’extrusió), salmó deshidratat (16%), hidrolitzat de salmó (14%), pèsols sencers* (12%), arrels de mandioca* (9%), greix animal (preservat amb antioxidants naturals), baina de garrofa* (5%), patata deshidratada* (5%), poma* (1%), polpa de remolatxa, oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), sal gemma*, alfals deshidratat*, fructo i manano oligosacàrids, algues marines deshidratades* (500 mg/kg), glucosamina (500 mg/kg), yucca schidigera, sulfat de condroïtina (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), farigola* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/kg), equinàcia* (80 mg/kg), te verd* (80 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 28%, contingut de greix: 18%, fibres brutes: 4%, matèria inorgànica: 8%, humitat: 8%, omega 6: 2,8%, omega 3: 1,1%, calci: 1,2%, fòsfor: 0,95%.
Vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 350 UI, vitamina C 100 mg, taurina 1.100 mg, L-carnitina 200 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 5 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 50 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 50 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 10 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (selenit sòdic) 0,3 mg, kcal/kg 3.930. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Наталья
Нет указанной калорийности корма, что очень огорчает и НАСТОРАЖИВАЕТ
14/10/23 14:30
Ownat Team 10/11/23 8:24
вы можете найти его в конце раздела добавок.
(5)
Abril
Funciona genial, sin cereales y solo salmón. Se acabaron los problema de Nuca con este producto.
10/11/23 8:28
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES
Una alta proporció d'ingredients d'origen animal, així com de carns fresques, aporten un elevat nivell de proteïnes d'alt valor biològic amb tots els aminoàcids essencials, imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament del seu organisme.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS
Els alts continguts en ingredients d'origen animal permeten elaborar les nostres receptes amb baixos nivells de carbohidrats. Usem fonts de carbohidrats alternatives als cereals, com ara els llegums i els tubercles.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
Fórmula sense cereals, la qual cosa evita les intoleràncies o al·lèrgies que podrien provocar en determinades ocasions.
30% PEIX FRESC 30% PEIX FRESC
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
PER A LES AL·LÈRGEIS PER A LES AL·LÈRGEIS
Una exclusiva formulació SENSE CEREALS i amb una única font de proteïna animal (MONOPROTEIC) que ens permet seleccionar, per exclusió, la font de proteïna més adequada per al gos amb problemes d'al·lèrgies i intoleràncies.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Grain free
OWNAT GF HYPO LAMB (DOG)
Grain free
OWNAT GF HYPO PORK (DOG)
Grain free
OWNAT GF HYPO MINI LAMB (DOG)