Wetline

OWNAT WETLINE Chicken with Carrots (DOG) 395g

Aliment humit per a gossos de totes les edats i mides. 100% natural amb una qualitat i apetència excepccionals gràcies a que només conté carns de veritat: senses carns reconstituïdes, sense farines i sense ossos. En no contenir cap tipus de cereal, són molt digestives i imprescindibles per a mascotes amb al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten. Ideal per a combinar-lo amb el menjar sec.
Format
0.395 kg
3,11
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Pollastre (65%), caldo (28,8%), pastanaga (5%), minerals, oli d’oliva (0,2%).
Proteïna: 10%, contingut de greix: 7%, fibres brutes: 0,5%, matèria inorgànica: 3%, humitat: 76%.
Vitamina A 2.250 UI, vitamina D3 328 UI, vitamina E 26 UI, zinc (sulfat de zinc, monohidratat) 24 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 12,5 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 2,5 mg, manganès (sulfat manganós, monohidratat) 2 mg, iode (iodat de calci anhidre) 0,45 mg, seleni (selenit sòdic) 0,04 mg, kcal/kg 1.120.
Una vegada obert, mantenir refrigerat com a màxim 24 hores. Servir a temperatura ambient. Deixar sempre aigua neta i fresca a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (24 mesos), número de lot i número de registre (GB558E198) a la base de la llauna. Fabricat a la UE.
Sigues el primer a donar la teva opinió
BENEFICIS
BENEFICIS
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
No emprem potenciadors del sabor sintètics, colorants, conservants ni additius químics.
100% INGREDIENTS NATURALS 100% INGREDIENTS NATURALS
Només utilitzem ingredients naturals, frescos, de proximitat i amb tot el seu valor nutritiu intacte, enriquits amb les vitamines i minerals que els animals de companyia necessiten.
ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS ALTS PERCENTATGES DE CARNS/PEIXOS FRESCOS
Emprem músculs que aporten proteïnes essencials de la millor qualitat i vísceres amb un alt contingut en vitamines, minerals i un sabor molt apetible.
NOMÉS CARNS DE VERITAT NOMÉS CARNS DE VERITAT
Totes les carns emprades són carns de veritat, no carns reconstituïdes. Tampoc no utilitzem farines càrnies ni ossos. El resultat és un producte d'una qualitat excepcional.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
Molt digestives, les nostres receptes sense cereals s'adapten millor a la naturalesa del sistema digestiu de l'animal i són imprescindibles per als nostres companys amb alguna al·lèrgia o intolerància als cereals o al gluten.
També et pot interessar
Wetline
OWNAT WETLINE Beef and Salmon (DOG) 395g
Wetline
OWNAT WETLINE Lamb with Potatoes (DOG) 395g
Wetline
OWNAT WETLINE Turkey with Pumpkin (DOG) 395g
Ultra
OWNAT ULTRA MEDIUM ADULT (DOG)
Grain free
OWNAT GF PRIME ADULT CHICKEN&TURKEY (DOG)