Grain free

OWNAT GF JUST SALMON&SEAFOOD (DOG)

(3)
Aliment complet apte per a totes les races i mides de gossos. Conté un 20 % de salmó i marisc fresc que proporcionen proteïnes d’alta qualitat, té un sabor excel·lent i el seu contingut addicional d’àcids grassos omega-3 protegeix el sistema immunitari, ajudant a mantenir la pell sana i el pèl sedós i brillant.
Format
3 kg
14 kg
15,90
Ingredients principals
Salmó y marisc Salmó y marisc
Poma i nabius Poma i nabius
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Salmó y marisc Salmó y marisc
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Llavors de lli Llavors de lli
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Llavors de lli Llavors de lli
Font d'àcids grassos omega-3 (sobretot àcid α-linolènic)
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Peix 37% (salmó fresc* mín. 10% abans de l’extrusió, marisc fresc* mín. 10% abans de l’extrusió, salmó hidrolitzat 10% i salmó deshidratat 7%), pollastre deshidratat (28%), pèsols sencers* (10%), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), arrels de mandioca* (5%), baina de garrofa* (5%), patata deshidratada* (4%), proteïna hidrolitzada de pollastre, llevat de cervesa* (1%), polpa de remolatxa, poma* (1%), llavor de lli* (1%), algues marines deshidratades* (500 mg/kg), sal gemma*, oli de peix (preservat amb antioxidants naturals), fructo i manano oligosacàrids, alfals deshidratat*, glucosamina (500 mg/kg), yucca schidigera, sulfat de condroïtina (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), farigola* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/kg), equinàcia* (80 mg/kg), te verd* (80 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 38%, contingut de greix: 18%, fibres brutes: 3%, matèria inorgànica: 9%, humitat: 8%, omega 6: 2%, omega 3: 0,6%, calci: 1,5%, fòsfor: 1%.
Vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 350 UI, vitamina C 100 mg, taurina 1.100 mg, L-carnitina 200 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 5 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 50 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 50 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 10 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (selenit sòdic) 0,3 mg, kcal/kg 3.990. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
mfran
A nuestro ArminTheBeagle le encantan todas las recetas Just Grain Free, ¡sobre todo el de pato y el de salmón!
1/11/22 20:32
(5)
rosaromero
Yo uso para mi Labradora el Just Grain Free de cordero, salmón y pollo... Cada mes compro un saco diferente para que nunca se aburra, ¡y los 3 le encantan!
1/11/22 21:01
(5)
Soraya
Mi perra empezó a cogear fuimos al veterinario y podria ser principios de artrosis le dimos pastillas y fue a mejor pero quise cambiarle a un pienso mejor que le ayudase en general no solo a huesos y musculatura, me tiré días investigando y esta me la recomendaron muchas personas, decidimos darle el de salmón y pescado ya que a veces suele tener snack naturales. Mi perra es una mezcla de caza, mastín y alano español de unos 8 años y ya lleva mes y medio con este pienso y le ha ido de maravilla, pelaje, musculatura y el tener un cuerpo donde no engorde cada dos por tres por piensos malos, se le nota también en los paseos que le da más energía. Sin duda seguiremos con este pienso que aún encima le vuelve loca :). Y debo admitir que me ha dado una buena lección, el pienso que cuesta bastante dinero le dará mejor vida a tu peludo.
11/3/23 16:15
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES
Una alta proporció d'ingredients d'origen animal, així com de carns fresques, aporten un elevat nivell de proteïnes d'alt valor biològic amb tots els aminoàcids essencials, imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament del seu organisme.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS
Els alts continguts en ingredients d'origen animal permeten elaborar les nostres receptes amb baixos nivells de carbohidrats. Usem fonts de carbohidrats alternatives als cereals, com ara els llegums i els tubercles.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
El sistema digestiu dels gossos i gats no està preparat per assimilar els cereals crus i, tot i que sí poden digerir els cereals cuits, poden ser font d'intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Per això, hem prescindit totalment dels cereals en les nostres formulacions sense cereals.
20% PEIX FRESC 20% PEIX FRESC
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CURA DE LA PELL I EL PÈL CURA DE LA PELL I EL PÈL
Conté una combinació equilibrada d'àcids grassos omega-3 i omega-6, juntament amb un complex de vitamines A, E, biotina i minerals (zinc, seleni), que afavoreixen una pell sana i un pèl brillant i sedós.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Wetline
OWNAT WETLINE Beef and Salmon (DOG) 395g
Grain free
OWNAT GF HYPO SALMON (DOG)
Grain free
OWNAT GF JUST TROUT (DOG)