Care

OWNAT CARE DIGESTIVE (DOG)

(1)
OWNAT CARE DIGESTIVE està indicat per a gossos amb el tracte gastrointestinal sensible. Està elaborat de manera acurada amb ingredients naturals, probiòtics i prebiòtics per afavorir la salut intestinal i promoure una flora intestinal equilibrada i una digestió òptima. 
Format
3 kg
10 kg
21,20
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Poma i nabius Poma i nabius
Arròs integral Arròs integral
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Harpagòfit Harpagòfit
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Harpagòfit Harpagòfit
Ajuda a la resposta inflamatòria
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Pollastre fresc* (mín. 20% abans de la cocció), pollastre deshidratat, arrels de mandioca*, moniato deshidratat* (10%), panís integral*, arròs integral* (7%), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), salmó hidrolitzat (6%), peix deshidratat, baina de garrofa*, proteïna hidrolitzat de pollastre, polpa de remolatxa, oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), llevats (nucleòtids)* (1,5%), poma* (1%), llavor de lli* (1%), sal gemma*, alfals deshidratat*, arrels de xicoira (FOS)* (2 g/kg), extracte de llevat (MOS) (2 g/kg), algues marines deshidratades (Ascophyllum nodosum)* (500 mg/kg), yucca schidigera, nabius* (100 mg/kg), harpagòfit* (100 mg/kg), flor de camamilla* (100 mg/kg), equinàcia* (100 mg/kg), te verd* (100 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 28%, contingut de greix: 15%, fibres brutes: 3,5%, matèria inorgànica: 8%, humitat: 8%, omega 6: 2%, omega 3: 0,8%, calci: 1,5%, fòsfor: 1%.
Vitamina A 30.000 UI, vitamina D3 1.800 UI, vitamina E 700 UI, taurina 2.000 mg, L-carnitina 300 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro de lisina i àcid glutàmic) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenimetionina de zinc) 0,2 mg. Additius funcionals: Bacillus subtilis (DSM 15544) 1010 UFC/kg, kcal/kg 3.750. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Lota
These things really piss me off on veterinary care. The vet told me to buy that RC bag and give it to my dog for a almost a month - no improvement, she didn’t want to eat and she threw up constantly. Got Ownat Digesteive 3 days ago - she has been eating on her own and not throwing up 👍
2/2/23 12:21
BENEFICIS
BENEFICIS
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALIMENTACIÓ DIÀRIA ALIMENTACIÓ DIÀRIA
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme de gossos i gats.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
PER A NECESSITATS ESPECIALS PER A NECESSITATS ESPECIALS
Cada formulació està reforçada amb ingredients funcionals seleccionats que aporten efectes beneficiosos destinats a satisfer les necessitats específiques relatives a la seva salut. Ownat Care no és una dieta de prescripció veterinària. En el cas de patologies, cal seguir el consell del veterinari.
ALTA DIGESTIBILITAT ALTA DIGESTIBILITAT
Amb els millors ingredients naturals, altes proporcions de carns fresques i un contingut limitat de cereals seleccionats, sempre integrals, elaborem aquesta recepta seguint el nostre exclusiu procés SLOW COOKING pel qual coem els ingredients molt lentament i a baixa temperatura, en el seu suc i en lots de producció limitats, per tal de retenir la màxima qualitat nutricional i aconseguir una digestibilitat excepcional.
AMB PREBIÒTICS AMB PREBIÒTICS
La fibra de l'arrel de xicoira i els mananooligosacàrids són una font de fibra soluble que estimula el creixement de bacteris sans a l'intestí. Així es beneficia la digestió, l'absorció de nutrients, s'afavoreix el sistema immunitari i s'ajuda a minimitzar els processos diarreics.
AMB PROBIÒTICS AMB PROBIÒTICS
Els probiòtics afegits tenen un efecte beneficiós sobre la microflora intestinal, ja que redueix les poblacions de diferents bacteris intestinals nocius.
BENESTAR DIGESTIU BENESTAR DIGESTIU
Els ingredients vegetals aporten carbohidrats no refinats que es poden assimilar més fàcilment i, en combinació amb les plantes aromàtiques carminatives, afavoreixen el benestar digestiu.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Care
OWNAT CARE DERMATOLOGIC (DOG)
Care
OWNAT CARE MOBILITY (DOG)