Care

OWNAT CARE DERMATOLOGIC (DOG)

(1)
OWNAT CARE DERMATOLOGIC està indicat per a l'alimentació habitual de gossos susceptibles a sensibilitats dermatològiques. Ofereix una aportació nutricional completa i està elaborat amb proteïnes de qualitat, baix en al·lergògens i amb ingredients funcionals per mitigar enrogiments, picors i assegurar que la pell i el pèl estiguin suaus i sans. 
Format
3 kg
10 kg
22,53
Ingredients principals
Salmó Salmó
Arròs integral Arròs integral
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Salmó Salmó
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Cúrcuma Cúrcuma
Harpagòfit Harpagòfit
Krill Krill
Oli de borratja Oli de borratja
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Oli de borratja Oli de borratja
Font d'àcids grassos omega-6 (sobretot àcid γ-linolènic [AGL])
Cúrcuma Cúrcuma
Ajuda a la resposta inflamatòria
Harpagòfit Harpagòfit
Ajuda a la resposta inflamatòria
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Krill Krill
Font d'àcids grassos omega-3
Salmó hidrolitzat* (14%), arròs integral* (13%), patata deshidratada*, gluten de blat hidrolitzat (12%), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), proteïna animal hidrolitzada (10%), arrels de mandioca*, baina de garrofa* (5%), polpa de remolatxa, krill deshidratat* (2,5%), llevats (nucleòtids)* (1,5%), llavor de lli* (1,5%), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), oli de borratja (amb un 20,5% d’àcid gamma-linolènic) (0,5%), sal gemma*, fructo i manano oligosacàrids, algues marines deshidratades (Ascophyllum nodosum)* (500 mg/kg), yucca schidigera, cúrcuma* (100 mg/kg), harpagòfit* (100 mg/kg), equinàcia* (100 mg/kg), te verd* (100 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 25%, contingut de greix: 17%, fibres brutes: 2,5%, matèria inorgànica: 6,5%, humitat: 8%, omega 6: 2,5% (àcid linoleic: 2,4%), omega 3: 1,5% (EPA: 0,4%, DHA: 0,3%), calci: 0,8%, fòsfor: 0,7%
Vitamina A 30.000 UI, vitamina D3 1.800 UI, vitamina E 700 UI, taurina 2.000 mg, L-carnitina 300 mg, biotina 2 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro de lisina i àcid glutàmic) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenimetionina de zinc) 0,2 mg. Additius funcionals: Bacillus subtilis (DSM 15544) 1010 UFC/kg, kcal/kg 3.970. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
jordi_nina
Nina tuvo un virus de estomago de pequeña y tras él, siempre ha tenido problemas de diarreas. Des de que le damos el Digestive de Ownat, 0 problemas!
1/11/22 20:56
BENEFICIS
BENEFICIS
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALIMENTACIÓ DIÀRIA ALIMENTACIÓ DIÀRIA
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme de gossos i gats.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
PER A NECESSITATS ESPECIALS PER A NECESSITATS ESPECIALS
Cada formulació està reforçada amb ingredients funcionals seleccionats que aporten efectes beneficiosos destinats a satisfer les necessitats específiques relatives a la seva salut. Ownat Care no és una dieta de prescripció veterinària. En el cas de patologies, cal seguir el consell del veterinari.
100% PROTEÏNA HIDROLITZADA 100% PROTEÏNA HIDROLITZADA
Tota l'aportació proteica animal és 100 % hidrolitzada, per evitar així qualsevol resposta al·lèrgica.
AJUDA A LA RESPOSTA INFLAMATÒRIA AJUDA A LA RESPOSTA INFLAMATÒRIA
Entre els beneficis del krill i del salmó, com a font d'àcids grassos omega-3, així com de l’harpagòfit i de la cúrcuma, destaca la seva capacitat d'ajudar en la resposta inflamatòria.
ALTA DIGESTIBILITAT ALTA DIGESTIBILITAT
Producte elaborat amb matèries primeres hidrolitzades que contenen una alta proporció de nutrients amb una disponibilitat d'absorció molt elevada.
CURA DE LA PELL I EL PÈL CURA DE LA PELL I EL PÈL
L'oli de borratja hidrata, suavitza i protegeix el pèl i la pell del teu company. Aquest efecte és potenciat per l'aportació extra d'omega-3, procedent del krill i del salmó.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Care
OWNAT CARE DIGESTIVE (DOG)
Care
OWNAT CARE MOBILITY (DOG)