author

OWNAT AUTHOR FRESH LAMB & PORK (DOG)

Amb una alta proporció (60 %) de carns de xai i porc, únicament fresques, que li aporten una apetència extraordinària, alta digestibilitat i la major qualitat nutricional. Conté a més gingebre, que posseeix i la major qualitat nutricional. propietats digestives i carminatives, així com harpagòfit, per ajudar a la resposta inflamatòria.
Ingredients principals
Porc Porc
Xai Xai
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Arròs integral Arròs integral
Pèsols Pèsols
Porc Porc
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Xai Xai
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Font natural d'antioxidants i fibra soluble
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Harpagòfit Harpagòfit
Jengibre Jengibre
Oli de salmó Oli de salmó
Yucca schidigera Yucca schidigera
Oli de salmó Oli de salmó
Ofereix una aportació d'energia i un extra d'àcids grassos omega 3 & 6.
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Harpagòfit Harpagòfit
Ajuda a la resposta inflamatòria
Jengibre Jengibre
Posseeix propietats digestives i carminatives
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Corder fresc* (30 % mín. abans de l'extrusió), porc fresc* (30 % mín. abans de l'extrusió), arròs integral* (18 %), pèsols sencers* (10 %), llard (preservat amb antioxidants naturals), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), polpa de remolatxa, verdures fresques abans de l'extrusió (pastanaga* 0,5 %, bròquil* 0,5 %), alfals deshidratat*, arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades*, glucosamina (500 mg/kg), yucca shidigera, gingebre* (150 mg/kg), condroïtina sulfat (100 mg/kg), harpagòfit* (100 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 25 %, contingut de greix: 17 %, fibra bruta: 3 %, matèria inorgànica: 6 %, humitat: 8 %, omega 6: 2,5 %, omega 3: 0,4 %, calci: 1,1 %, fòsfor: 0,9 %.
Vitamina A 28.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 350 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 150 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro (II) d’aminoàcids, hidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,1 mg. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data, número de lot i número de registre en el dors de l’envàs.
Sigues el primer a escriure un comentari.
BENEFICIS
BENEFICIS
+ NATURAL + SALUDABLE + NATURAL + SALUDABLE
Minim 90% d' ingredients naturals. Estem ubicats en una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders. Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals, cereals) i de matèries primeres de proximitat, fresques i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA
La tecnologia més avançada
NOMÉS CARN FRESCA NOMÉS CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
SENSE FARINES CÀRNIQUES SENSE FARINES CÀRNIQUES
No fem servir cap tipus de carns prèviament processades (farines ) substituint-les completament per carns fresques per assegurar tota la seva frescor natural i tot el valor nutritiu original.
LOW GRAIN LOW GRAIN
Només arròs i panís, en quantitats reduïdes i sempre integrals, com a font de fibra, vitamines i minerals.
60% CARN FRESCA 60% CARN FRESCA
Només fem servir carns i/o peixos frescos i en grans quantitats (60%) el que permet aconseguir que entre el 70% i el 85% del total de la proteïna sigui d'origen animal. 
EDAT ADULTA EDAT ADULTA
Dissenyat per satisfer totes les necessitats nutricionals d'un gos adult amb un nivell d'activitat normal, independentment de la seva raça i mida.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies