author

OWNAT AUTHOR GF FRESH DUCK&CHICKEN (DOG)

La combinació de les carns fresques d'ànec i de pollastre en elevats percentatges (60 % en total), el fa irresistible al mateix temps que suposa una nutrició de la més alta qualitat. Suplementat amb baies de goji, que posseeixen propietats antioxidants, així com amb harpagòfit, per ajudar a la resposta inflamatòria.
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Ànec Ànec
Poma Poma
Carabassa i Pastanaga Carabassa i Pastanaga
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols Pèsols
Ànec Ànec
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Carabassa i Pastanaga Carabassa i Pastanaga
Font natural d'antioxidants i fibra soluble
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Baies de goji Baies de goji
Harpagòfit Harpagòfit
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Baies de goji Baies de goji
Posseeixen propietats d'antioxidants
Harpagòfit Harpagòfit
Ajuda a la resposta inflamatòria
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Ànec fresc* (30 % mín. abans de l'extrusió), pollastre fresc* (30 % mín. abans de l'extrusió), batata deshidratada* (14 %), pèsols sencers* (9 %), patata deshidratada* (9 %), polpa de remolatxa, oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), verdures i fruites fresques abans de l'extrusió (poma* 1 %, pastanaga* 0,5 %, carabassa* 0,5 %), arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades*, glucosamina (500 mg/kg), yucca shidigera, baies de goji* (150 mg/kg), condroïtina sulfat (100 mg/kg), harpagòfit* (100 mg/kg), fonoll* (100 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 27 %, contingut de greix: 18 %, fibra bruta: 3 %, matèria inorgànica: 8,5 %, humitat: 8 %, omega 6: 2,1 %, omega 3: 0,4 %, calci: 1,5 %, fòsfor: 1,1 %.
Vitamina A 28.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 350 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 150 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro (II) d’aminoàcids, hidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,1 mg. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data, número de lot i número de registre en el dors de l’envàs.
Sigues el primer a escriure un comentari.
BENEFICIS
BENEFICIS
+ NATURAL + SALUDABLE + NATURAL + SALUDABLE
Minim 90% d' ingredients naturals. Estem ubicats en una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders. Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals, cereals) i de matèries primeres de proximitat, fresques i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA
La tecnologia més avançada
NOMÉS CARN FRESCA NOMÉS CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
SENSE FARINES CÀRNIQUES SENSE FARINES CÀRNIQUES
No fem servir cap tipus de carns prèviament processades (farines ) substituint-les completament per carns fresques per assegurar tota la seva frescor natural i tot el valor nutritiu original.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
El sistema digestiu dels gossos i gats no està preparat per assimilar els cereals crus i, tot i que sí poden digerir els cereals cuits, poden ser font d'intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Per això, hem prescindit totalment dels cereals en les nostres formulacions sense cereals.
60% CARN FRESCA 60% CARN FRESCA
Només fem servir carns i/o peixos frescos i en grans quantitats (60%) el que permet aconseguir que entre el 70% i el 85% del total de la proteïna sigui d'origen animal. 
EDAT ADULTA EDAT ADULTA
Dissenyat per satisfer totes les necessitats nutricionals d'un gos adult amb un nivell d'activitat normal, independentment de la seva raça i mida.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies