Grain free

OWNAT GF JUST ADULT LAMB (DOG)

(5)
Aliment complet i equilibrat per a gossos adults amb nivells d’activitat normals. Conté un 20 % de carn fresca de xai, especialment indicada per a animals amb sensibilitats i intoleràncies al pollastre o els cereals.
Format
3 kg
14 kg
17,42
Ingredients principals
Porc Porc
Xai Xai
Poma i nabius Poma i nabius
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Porc Porc
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Xai Xai
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma i nabius Poma i nabius
Font natural d'antioxidants
Patata i mandioca Patata i mandioca
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Llavors de lli Llavors de lli
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Llavors de lli Llavors de lli
Font d'àcids grassos omega-3 (sobretot àcid α-linolènic)
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Porc deshidratat (35%), corder fresc* (mín. 20% abans de l’extrusió), pèsols sencers* (12%), grassa avícola (preservat amb antioxidants naturals), arrels de mandioca* (6%), baina de garrofa* (6%), corder deshidratat (5%), patata deshidratada* (4%), llevat de cervesa* (1%), polpa de remolatxa, poma* (1%), llavor de lli* (1%), algues marines deshidratades* (500 mg/kg), alfals deshidratat*, oli de peix (preservat amb antioxidants naturals), sal gemma*, fructo i manano oligosacàrids, glucosamina (500 mg/kg), yucca schidigera, sulfat de condroïtina (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), farigola* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/kg), equinàcia* (80 mg/kg), te verd* (80 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 38%, contingut de greix: 18%, fibres brutes: 2,5%, matèria inorgànica: 8%, humitat: 8%, omega 6: 2,3%, omega 3: 0,4%, calci: 1,6%, fòsfor: 1,1%.
Vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 350 UI, vitamina C 100 mg, taurina 1.100 mg, L-carnitina 200 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 5 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 5 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 50 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 50 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 10 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (selenit sòdic) 0,3 mg, kcal/kg 4.020. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
maria_garcia
Mi Alaska Malamute come el Just Grain Free de salmón, le encanta. De hecho cuando le estoy preparando su comedero se le cae la baba 😂 , ¡tiene un pelo suavísimo y cacas perfectas! Un pienso de 10 seguid así cracks 👏 👏
1/11/22 20:35
(5)
DAVID-MSQ
Después de muchos meses mi cachorrita ha probado el pienso Just Grain Free y le sienta perfectamente a su estómago, sus deposiciones son normales y ya no le duele su pancita, estoy encantada con la versión Grain Free de cordero ❤
1/11/22 20:39
(5)
lil2009
En casa usamos Ownat prime grain free lamb ❤
1/11/22 20:44
(5)
rosaromero
Yo uso para mi Labradora el Just Grain Free de cordero, salmón y pollo... Cada mes compro un saco diferente para que nunca se aburra, ¡y los 3 le encantan!
1/11/22 21:00
(5)
Ana Ortiz
Estoy encantada con el cambio de pienso al grain free de ownat, no suelo dejar comentarios nunca de los productos que compro pero estaba buscando un pienso que le sentara genial a mi perro y que tuviese una buena composición y sin duda ownat grain free ha sido la elección perfecta para mi perro, esta primera bolsa la he comprado de pato y le ha sentado fantásticamente, sus cacas son perfectas lo que me deja muy tranquila ya que con los otros piensos hacía mucha cantidad y muy flojo, el próximo saco se lo compraré de cordero, estoy segura que le encantará y espero que le siente igual de bien, me habéis salvado con esta gama de piensos, seguid así sois unos cracks!!! GRACIAS
19/3/23 21:58
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS PROCESSOS D'ELABORACIÓ RESPECTUOSOS
Emprem la tecnologia més moderna que ens permet retenir al màxim els nutrients originals dels ingredients i optimitzar la digestibilitat dels nostres productes.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES ALT CONTINGUT DE PROTEÏNES
Una alta proporció d'ingredients d'origen animal, així com de carns fresques, aporten un elevat nivell de proteïnes d'alt valor biològic amb tots els aminoàcids essencials, imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament del seu organisme.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS BAIX CONTINGUT DE CARBOHIDRATS
Els alts continguts en ingredients d'origen animal permeten elaborar les nostres receptes amb baixos nivells de carbohidrats. Usem fonts de carbohidrats alternatives als cereals, com ara els llegums i els tubercles.
SENSE CEREALS SENSE CEREALS
El sistema digestiu dels gossos i gats no està preparat per assimilar els cereals crus i, tot i que sí poden digerir els cereals cuits, poden ser font d'intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Per això, hem prescindit totalment dels cereals en les nostres formulacions sense cereals.
20% CARN FRESCA 20% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
PER A LES AL·LÈRGIES PER A LES AL·LÈRGIES
Una formulació amb ingredients seleccionats per la seva baixa capacitat de produir al·lèrgies; és una varietat indicada per a animals sensibles als problemes digestius i de pell.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Grain free
OWNAT GF HYPO LAMB (DOG)
Wetline
OWNAT WETLINE Lamb with Potatoes (DOG) 395g