Classic

OWNAT CLASSIC LIGHT (DOG)

(2)
Especialment formulat per a gossos amb problemes de sobrepès, amb baixos nivells de greixos per reduir la ingesta de calories. Des del punt de vista nutricional, aquest aspecte es compensa amb alts nivells de proteïnes per garantir el manteniment correcte de la massa muscular del gos.
Format
4 kg
12 Kg
20 kg
10,58
Ingredients principals
Pollastre Pollastre
Poma Poma
Arròs integral Arròs integral
Civada integral Civada integral
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Civada integral Civada integral
Font de fibra soluble, beneficiosa per al bon funcionament del sistema digestiu
Pèsols i garrofa Pèsols i garrofa
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Llavors de lli Llavors de lli
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Llavors de lli Llavors de lli
Font d'àcids grassos omega-3 (sobretot àcid α-linolènic)
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Carns 35% (carns deshidratades 25%, pollastre fresc* 10% abans de l’extrusió), blat integral* (21%), panís integral* (10%), ordi integral* (9%), arròs integral* (7%), segó de blat* (6%), garrofa* (2%), pèsols sencers* (2%), grassa avícola, poma* (1%), oli de salmó, llavor de lli* (1%), polpa de remolatxa, proteïna hidrolitzada de pollastre, fructo i manano oligosacàrids, llevat de cervesa* (0,5%), plantes aromàtiques 0,02% (fonoll*, equinàcia*, farigola*), yucca schidigera. *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 27%, contingut de greix: 8%, fibres brutes: 4%, matèria inorgànica: 7,5%, humitat: 8%, calci: 1,6%, fòsfor: 1,1%.
Vitamina A 18.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 90 UI, vitamina C 100 mg, L-carnitina 200 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 4 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 38 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 30 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 7,5 mg, iode (iodur de potassi) 3 mg, seleni (selenit sòdic) 0,2 mg, kcal/kg 3.350. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Lu
Mi perra de 9 años, aunque sale a dar largos paseos hace años que no acababa de estar en su peso y des de que probamos este producto esta perfecta.
28/7/23 7:06
(5)
Golfo
mi perro tiene 12 años y agradezco muchísimo él que tengáis una gama de piensos tan efectiva, siempre compro el saco de 20kilos que me dura alrededor de los 4 meses, SOY UNA CLIENTA MUY FIEL A VUETRO PIENSO. Lo recomiendo 100x100
16/11/23 0:49
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
10% CARN FRESCA 10% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CONTROL DE PES CONTROL DE PES
Amb un nivell baix de matèries grasses per reduir-hi les calories. Nutricionalment, aquesta condició es compensa alhora amb una proporció elevada de proteïnes, capaces d'assegurar el correcte manteniment de la massa muscular.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Ultra
OWNAT ULTRA MEDIUM LIGHT (DOG)
Ultra
OWNAT ULTRA MEDIUM STERILIZED (DOG)
Wetline
OWNAT WETLINE Beef and Salmon (DOG) 395g