author

OWNAT AUTHOR JUNIOR FRESH CHICKEN (DOG)

(1)
Una recepta particularment fàcil de digerir pel seu alt contingut de pollastre (60 %), sempre fresc, així com pel gingebre. En els seus primers mesos la bona digestió és clau per al seu desenvolupament. Amb una alta aportació d'energia i proteïnes, està indicat per a cadells des del deslletament fins al final del seu creixement. Està complementat amb baies de goji, que són font natural d' antioxidants, així com amb gingebre, que posseeix propietats digestives i carminatives.
Format
3 Kg
10 Kg
23,02
Ingredients principals
Patata Patata
Pollastre Pollastre
Arròs integral Arròs integral
Patata Patata
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Pollastre Pollastre
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Baies de goji Baies de goji
Jengibre Jengibre
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Yucca schidigera Yucca schidigera
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Baies de goji Baies de goji
Posseeixen propietats d'antioxidants
Jengibre Jengibre
Posseeix propietats digestives i carminatives
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Pollastre fresc* (60 % mín. abans de l'extrusió), arròs integral* (12 %), patata deshidratada* (8 %), panís sencer* (5 %), pèsols sencers* (5 %), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), llevat de cervesa* (1,5 %), polpa de remolatxa, verdures fresques abans de l'extrusió (carabassa* 0,5 %), arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades*, glucosamina (500 mg/kg), yucca shidigera, gingebre* (150 mg/kg), baies de goji* (150 mg/kg), condroïtina sulfat (100 mg/kg). *Ingredients naturals
Proteïna: 29 %, contingut de greix: 17 %, fibra bruta: 2 %, matèria inorgànica: 8 %, humitat: 8 %, omega 6: 2,7 %, omega 3: 0,45 %, calci: 1,5 %, fòsfor: 1,1 %.
Vitamina A 28.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 350 UI, taurina 1.500 mg, L-carnitina 150 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 10 mg, manganès (quelat de manganès d’aminoàcids, hidratat) 54 mg, ferro (quelat de ferro (II) d’aminoàcids, hidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 120 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (L-selenometionina de zinc) 0,1 mg, kcal/kg 4.030. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data, número de lot i número de registre en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
merce m.
Acabo de adoptar un perro pequeño, he estado investigando y creo que un producto sin carnes deshidratadas será lo más saludable para él.
19/7/23 16:19
BENEFICIS
BENEFICIS
+ NATURAL + SALUDABLE + NATURAL + SALUDABLE
Minim 90% d' ingredients naturals. Estem ubicats en una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders. Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals, cereals) i de matèries primeres de proximitat, fresques i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA
La tecnologia més avançada
NOMÉS CARN FRESCA NOMÉS CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
SENSE FARINES CÀRNIQUES SENSE FARINES CÀRNIQUES
No fem servir cap tipus de carns prèviament processades (farines ) substituint-les completament per carns fresques per assegurar tota la seva frescor natural i tot el valor nutritiu original.
LOW GRAIN LOW GRAIN
Només arròs i panís, en quantitats reduïdes i sempre integrals, com a font de fibra, vitamines i minerals.
60% CARN FRESCA 60% CARN FRESCA
Només fem servir carns i/o peixos frescos i en grans quantitats (60%) el que permet aconseguir que entre el 70% i el 85% del total de la proteïna sigui d'origen animal. 
IDEAL PER AL CREIXEMENT IDEAL PER AL CREIXEMENT
Amb una aportació elevada d'energia, és molt ric en proteïnes i està enriquit amb calci i vitamina E per afavorir el desenvolupament de la musculatura, l'estructura òssia i el sistema immunitari.
Calcula la dosis diaria
Indica els anys del teu gos.
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Ultra
OWNAT ULTRA MEDIUM JUNIOR (DOG)
Grain free
OWNAT GF PRIME JUNIOR CHICKEN&TURKEY (DOG)
Grain free
OWNAT GF PRIME JUNIOR LAMB (DOG)
Grain free
OWNAT GF JUST JUNIOR (DOG)
Ultra
OWNAT ULTRA MINI JUNIOR (DOG)