Classic

OWNAT CLASSIC MONOP. IBERIAN PORK (DOG)

(1)
Una recepta elaborada amb ingredients naturals de la màxima qualitat i exclusivament amb porc ibèric com a única font de proteïna animal que fa que sigui una alternativa excel·lent per als gossos amb problemes d’al·lèrgies.
Format
4 Kg
12 Kg
16,26
Ingredients principals
Porc ibèric Porc ibèric
Poma Poma
Arròs integral Arròs integral
Porc ibèric Porc ibèric
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Poma Poma
Font natural d'antioxidants
Arròs integral Arròs integral
Font de carbohidrats d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Yucca schidigera Yucca schidigera
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Yucca schidigera Yucca schidigera
Redueix la intensitat de l'olor de la femta
Porc ibèric 38 % (porc ibèric deshidratat 28 %, porc ibèric fresc* 10 % mín. abans de l'extrusió), panís sencer* (19 %), blat integral* (17 %), arròs integral* (8 %), llard (preservat amb antioxidants naturals), polpa de remolatxa, poma* (1 %), llavor de lli* (1 %), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), llevat de cervesa* (0,5 %), fructo i manano oligosacàrids, plantes aromàtiques 0,02 % (fonoll*, equinàcia*, farigola*), yucca shidigera. *Ingredients naturals
Proteïna: 26 %, contingut de greix: 15 %, fibra bruta: 2,5 %, matèria inorgànica: 8 %, humitat: 8 %, calci: 1,6 %, fòsfor: 1,1 %.
Vitamina A 18.000 UI, vitamina D3 1.500 UI, vitamina E 90 UI, vitamina C 100 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 4 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 38 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 30 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 7,5 mg, iode (iodur de potassi) 3 mg, seleni (selenit sòdic) 0,2 mg. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gos. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Dona la teva opinió sobre aquest producte
(5)
Clara
Empecé con este pienso hara un par de meses porque a mi perra le diagnosticaron alergia a alguna proteina . La primera que prové para substituir el pollo fue el jamon iberico y el resultado ha sido fantástico.
2/2/24 18:41
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
10% CARN FRESCA 10% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
MONOPROTEIC MONOPROTEIC
Amb una única font de proteïna animal permet seleccionar, per exclusió, la font de proteïna més adequada per als animals amb problemes d'al·lèrgies.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gos.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
També et pot interessar
Classic
OWNAT CLASSIC MONOP. LAMB (DOG)
Classic
OWNAT CLASSIC MONOP. SALMON (DOG)