Ultra

OWNAT ULTRA STERILIZED (CAT)

Els gats esterilitzats requereixen menys calories i són més propensos al sobrepès. El nostre aliment ajuda a mantenir un pes ideal gràcies a una quantitat baixa de greix, tot i mantenir una elevada proporció de proteïnes per mantenir els músculs en bona forma i garantir un estat corporal òptim.
Ingredients principals
Gall d'indi Gall d'indi
Poma i nabius Poma i nabius
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Civada integral Civada integral
Ordi integral Ordi integral
Patata i mandioca Patata i mandioca
Pèsols Pèsols
Gall d'indi Gall d'indi
La carn i el peix són els aliments més importants de la seva dieta perquè la seva fisiologia digestiva s’adapta millor als nutrients que aporta.
Pastanaga i bròquil Pastanaga i bròquil
Font natural d'antioxidants i fibra soluble
Ordi integral Ordi integral
Font de fibra soluble, beneficiosa per al bon funcionament del sistema digestiu
Pèsols Pèsols
Font de carbohidrats i proteïna vegetal d'alta digestibilitat
Altres ingredients
Algues marines Algues marines
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Llavors de lli Llavors de lli
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Algues marines Algues marines
Font natural de minerals orgànics
Plantes aromàtiques Plantes aromàtiques
Plantes amb propietats carminatives, diürètiques, antioxidants, que ajuden al sistema immunitari i a la resposta inflamatòria
Llevat de cervesa Llevat de cervesa
Font de vitamines, minerals i aminoàcids que ajuden al sistema immunitari
Arrels de xicoira Arrels de xicoira
Font de fructooligosacàrids (FOS) amb activitat prebiòtica
Llavors de lli Llavors de lli
Font d'àcids grassos omega-3 (sobretot àcid α-linolènic)
Gall d’indi fresc* (30% mín. abans de la cocció), pollastre deshidratat (15%), pèsols sencers* (11%), batata deshidratada* (7%), arròs integral* (7%), grassa avícola (preservada amb antioxidants naturals), civada integral* (4%), porc deshidratat (4%), polpa de remolatxa, llevat de cervesa* (3%), arrels de mandioca* (3%), proteïna hidrolitzada de pollastre (2%), verdures i fruites fresques abans de la cocció (poma* 1%, pastanaga* 0,5%, bròquil* 0,5%), llavor de lli* (1%), oli de salmó (preservat amb antioxidants naturals), sal gemma*, arrels de xicoira (FOS)*, extracte de llevat (MOS), algues marines deshidratades* (500 mg/kg), glucosamina (500 mg/kg), yucca schidigera, sulfat de condroïtina (100 mg/kg), nabius* (100 mg/kg), te verd* (80 mg/kg), equinàcia* (80 mg/kg), flor de camamilla* (80 mg/kg), fonoll* (80 mg/kg). *INGREDIENTS NATURALS
Proteïna: 33%, contingut de greix: 12,5%, fibres brutes: 3,5%, matèria inorgànica: 7,5%, humitat: 8%, omega 6: 2,2%, omega 3: 0,7%, calci: 1%, fòsfor: 0,7%.
Vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 1.800 UI, vitamina E 400 UI, vitamina C 100 mg, taurina 2.000 mg, L-carnitina 380 mg, coure (sulfat de coure (II) pentahidratat) 6 mg, coure (quelat de coure (II) d’aminoàcids hidratat) 6 mg, manganès (òxid de manganès (II)) 50 mg, zinc (òxid de zinc) 100 mg, ferro (sulfat de ferro (II) monohidratat) 40 mg, zinc (quelat de zinc d’aminoàcids hidratat) 10 mg, iode (iodur de potassi) 4 mg, seleni (selenit sòdic) 0,3 mg. Amb antioxidants naturals.
Les quantitats que s’indiquen són racions diàries recomanades. Conservar l’envàs en un lloc fresc i sec. Deixar sempre aigua fresca i neta a l’abast del gat. Utilitzar preferentment abans de: veure data (18 mesos), número de lot i número de registre (ESP25300123) en el dors de l’envàs.
Sigues el primer a escriure un comentari.
BENEFICIS
BENEFICIS
COMPLET I EQUILIBRAT COMPLET I EQUILIBRAT
Elaborades amb ingredients naturals i carns fresques, les formulacions completes i equilibrades aporten, en la proporció adient, tots els components nutricionals essencials imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme del teu company.
SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS SENSE CONSERVANTS NI COLORANTS
Hem substituït els conservants artificials per conservants naturals, extrets d'olis vegetals i plantes. Hem eliminat totalment els colorants. Les nostres receptes no inclouen cap additiu que no aporti valor nutricional o funcional al producte.
AMB INGREDIENTS NATURALS AMB INGREDIENTS NATURALS
Estem a una regió extraordinàriament rica en recursos agraris i ramaders (Lleida). Això ens permet disposar de gran part dels ingredients essencials (carns, vegetals i cereals) i matèries primeres de proximitat, frescos i de qualitat inigualable gràcies a la nostra aposta pels proveïdors propers.
BAIX CONTINGUT DE CEREALS (LOW GRAIN) BAIX CONTINGUT DE CEREALS (LOW GRAIN)
Només arròs, ordi o civada en quantitats reduïdes i sempre integrals, com a font de fibra, vitamines i minerals.
SLOW COOKING SLOW COOKING
Coem molt lentament i a baixa temperatura els ingredients per respectar al màxim la qualitat nutricional original.
30% CARN FRESCA 30% CARN FRESCA
Aporta proteïnes de més valor biològic, més digestibles a més a més d’un sabor excepcional.
CONTROL DE PES CONTROL DE PES
Amb un nivell baix de matèries grasses per reduir-hi les calories. Nutricionalment, aquesta condició es compensa alhora amb una proporció elevada de proteïnes, capaces d'assegurar el correcte manteniment de la massa muscular.
Calcula la dosis diaria
Indica el pes del teu gat.
0g
Libre disposició
Dosis diaria
Estimació de dosisrecomanada
Seleccionaformat
0dies
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
29/10/2022
MENJAR SEC O MENJAR HUMIT
Utilitzar un tipus d’aliment o un altre depèn de diversos factors, uns relacionats amb els nostres hàbits de cura dels animals de companyia,… 
DIFERÈNCIES NUTRICIONALS PER EDAT
29/10/2022
DIFERÈNCIES NUTRICIONALS PER EDAT
Els gossos i els gats, com qualsevol altre ésser viu, tenen unes necessitats nutricionals determinades per mantenir-se en condicions òptimes… 
PER QUÈ LIGHT O STERILIZED?
29/10/2022
PER QUÈ LIGHT O STERILIZED?
Les dietes Light i Sterilized tenen un mateix objectiu, evitar el sobrepès, però ho fan des de dos enfocaments diferents.